• Installatie techniek

  Installatie techniek

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Centrale verwarming

  Centrale verwarming

 • Sanitair

  Sanitair

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Legionella preventie

  Legionella bestrijding & preventie

 • Duurzame energie

  Duurzame energie

 • Sanitair

  Legionella preventie

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

Als u een elektrische auto gaat rijden, heeft u een laadstation nodig, dat op een gecontroleerde en veilige manier met uw auto communiceert. Gebruik maken van een standaard stopcontact en verlengsnoer levert namelijk brandgevaar op.

Ook bij steeds meer bedrijven wordt zakelijk elektrisch gereden. Praktisch dus, om op het bedrijfsterrein een of meerdere laadstations te hebben. Wellicht wilt u ook dat uw bezoekers gebruik kunnen maken van uw laadfaciliteiten. Met optimaal inzicht en controle over elk laadstation.

Kanters Installatietechniek levert en installeert laadstations die geschikt voor alle auto's. U kunt veilig en snel laden en de bediening is eenvoudig. Een LED-ring laat de status van het opladen zien. De laadstations kunnen in standaard kleuren geleverd worden en tegen een meerprijs in elke RAL-kleur. U krijgt een Nederlandse handleiding en 2 jaar fabrieksgarantie.

Het wandmodel beschikt over 1 oplaadpunt en is daardoor erg geschikt voor thuisgebruik. Met de overige modellen kunt u 2 auto’s tegelijk laden. Welk model u kiest is afhankelijk van de plaats waar het laadstation komt te staan, de manier van bevestigen en of wilt dat het station met een drukknop start of met een pas of sleutel. Is het laadstation alleen voor eigen gebruik of stelt u het ook open voor derden? En met welke snelheid wilt u kunnen laden?

Kanters Installatietechniek kijkt graag samen met u welke laadfaciliteit en oplossingen het beste bij uw situatie en wensen passen.

 

 

 

 

Kanters in Terborg is specialist op het gebied van zwembadtechniek en zwembadonderhoud in de Achterhoek, Apeldoorn, De Steeg, Didam, Doesburg, Duiven, Ede, Elst, Gelderland, Huissen, Arnhem, Montferland, Nijmegen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Ulft, Velp, Wehl, Westervoort, Wijchen, Zelhem, Zevenaar, Zutphen, De Liemers, Terborg, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal

Zoekt u een specialist op het gebied van zwembadtechniek en zwembadonderhoud? Zwembadleveranciers, publieke zwembaden, openbare zwembaden, hotels, wellnesscentra / sauna's, zorginstellingen, campings en jachthavens  in de Achterhoek, Apeldoorn, De Steeg, Didam, Doesburg, Duiven, Ede, Elst, Gelderland, Huissen, Arnhem, Montferland, Nijmegen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Ulft, Velp, Wehl, Westervoort, Wijchen, Zelhem, Zevenaar, Zutphen, De Liemers, Terborg, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal hebben de weg naar Kanters in Terborg inmiddels gevonden.