• Installatie techniek

  Installatie techniek

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Centrale verwarming

  Centrale verwarming

 • Sanitair

  Sanitair

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Legionella preventie

  Legionella bestrijding & preventie

 • Duurzame energie

  Duurzame energie

 • Sanitair

  Legionella preventie

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

ZwembadtechniekVeilig en helder zwemwater

Kanters Installatietechniek geeft u objectief en deskundig advies over de aanleg van uw zwembad, behandeling van zwemwater en onderhoud van bijbehorende installaties. Naast particuliere zwembaden is onze dienstverlening gericht op publieke zwembaden en baden in toeristische accommodaties. Onze werkwijze is gebaseerd op de normen van de W.H.V.B.Z. (Wet hygiëne en veiligheid bad- en zwemgelegenheden). Wij werken met systemen en apparatuur, speciaal ontworpen voor zwembaden.

Voor het onderhoud aan uw installaties, kunt u eventueel een contract op maat laten maken.

Onderhoud installaties zwembad
Door tijdig en adequaat onderhoud, verlengt u de levensduur van uw technische installaties en wordt de werking geoptimaliseerd. Daarnaast zorgt u zo voor optimale hygiëne en wordt het risico op legionella tot een minimum beperkt.

Bij Kanters heeft u de mogelijkheid uw installatie op afstand te laten besturen. Zo kunnen wij een aantal storingen verhelpen zonder dat wij daarvoor bij u op locatie hoeven te komen.

Waterbehandeling
Kristalhelder water is de droom van elke zwembadeigenaar. Want het plezier van een eigen zwembad wordt letterlijk vertroebeld als het zwembad en het water niet op de juiste manier verzorgd worden. Door uw watermonitoring door Kanters te laten verzorgen, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de kwaliteit van het zwembadwater en kunt u nog lang genieten van uw chloor zwembad. (Lees meer) 

Luchtbehandeling

Een belangrijk aspect bij een binnenzwembad is de luchtbehandeling. Door het temperatuurverschil tussen het zwembadwater en de omgevingslucht kan de relatieve vochtigheid oplopen. Met het deskundig advies van Kanters en het plaatsen van de juiste apparatuur voor de behandeling van de lucht, weet u zeker dat u een prettige en veilige zwemomgeving creëert.

Energie-efficiëntieverbetering

Een hoog energiegebruik is kenmerkend voor zwembaden. Met passende technische toepassingen zorgt u voor energiebesparing en het terugdringen van CO2.